Piercingstudio

Dé piercingstudio voor je piercing(s) in Genk (Limburg)

piercingshop Limburg

Gediplomeerd verpleegkundige

De hoofddoelstelling bij Abraxas tattoo & piercing is om elke klant zo goed en eerlijk mogelijk te helpen. Daarom worden de piercings enkel uitgevoerd door een professioneel piercer.

Wes Wildvang is gediplomeerd verpleegkundige. Dankzij deze medische scholing beschikt hij over een grote kennis over de menselijke anatomie/fysiologie en thema’s als wondheling.

We garanderen een constante professionalisering door het volgen van internationale piercing opleidingen en conferenties.

Piercings Genk (Limburg)

Elke piercing wordt individueel benaderd en er wordt samen met de piercer bekeken welk sieraad het meest geschikt lijkt voor de meest optimale genezing. Voor een eerlijk en correct advies kan je steeds vrijblijvend langskomen, we staat steeds te beschikking om iedereen zo goed mogelijk te helpen.

Alle piercings worden steriel geplaatst met implant-grade titanium of 18kt gouden juwelen. De piercings worden steeds uitgevoerd in een hygiënische en rustige omgeving. Rekening houdend met de privacy van de klant.

piercingstudio Limburg

Nazorg piercings

Bij elke piercing krijg je een ruime en duidelijke uitleg over de nazorg die dient te gebeuren en bij iedere piercing is de nazorg inbegrepen in de prijs. Dit is een steriele zoutoplossing (NaCL 0.9% ). In de winkel is er een ruim aanbod aan titanium en gouden piercingsieraden. We helpen je ook met het plaatsen van de aangeschafte juwelen in de winkel.

Afspraak maken

We werken enkel op afspraak om u de meest aangename ervaring aan te kunnen bieden. Afspraken worden bij voorkeur in de shop zelf gemaakt. Onze contactgegevens vind je hier terug.